Тренінги для персоналу харчових підприємств, закладів громадського харчування, крафтових виробництв щодо гігієни виробництва

14 січня 2022 р. 15:54

ДП "Івано-Франківськстандартметрологія" проводить тренінги для персоналу харчових підприємств, закладів громадського харчування, крафтових виробництв щодо гігієни виробництва, вимог системи НАССР та ISO 22000.

Бизнес тренинги в Киев, Украина.

Пропонуємо наступні теми:

1."Гігієна виробництва: створюємо умови для випуску безпечної продукції".

2."Гігієнічні вимоги до перевезення, зберігання харчових продуктів".

3.Курс для підвищення кваліфікації члені групи безпечності/групи НАССР.

4.Система управління безпечністю харчових продуктів: заходи з постійного покращення діяльності.

Наші тренери - фахівці з багаторічним досвідом у сфері харчової безпеки.

Індивідуальний підхід та гнучка система знижок - для всіх наших клієнтів!

 

За детальною інформацією звертайтеся у відділ систем управління за

тел. 034275-25-81 або пишіть на адресу е-mail tqm.ifdcsms@gmail.com.

Контактна особа – Зоряна ГРОГОДЗА

До списку новин