ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО „ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ НАУКОВО-ВИРОБНИЧИЙ ЦЕНТР СТАНДАРТИЗАЦІЇ, МЕТРОЛОГІЇ ТА СЕРТИФІКАЦІЇ”
(ДП „ІВАНО-ФРАНКІВСЬК­СТАНДАРТ­МЕТРОЛОГІЯ”)
є науковим метрологічним центром

 

            

 

Новини

Сири тверді, напівтверді, м’які. Якість та безпечність
11 грудня 2024 р. 11:51

Завдяки своїм смаковим та поживним якостям сир вже давно здобув репутацію одного з найулюбленіших продуктів святкового столу.

Детальніше...
Як підприємцю правильно зареєструвати потужності для виробництва харчових продуктів
11 грудня 2024 р. 09:17

Як підприємцю правильно зареєструвати потужності для виробництва харчових продуктів

Детальніше...
Вимоги до маркування продуктів харчування в Україні
11 грудня 2024 р. 08:21

Маркування є першорядним способом передачі інформації споживачеві.  Як показує практика, яскрава етикетка з вказаними на упаковці символами „справжній”, „домашній”, „100%” більше привертають увагу споживача до покупки продуктів, однак не гарантують достовірність  інформації.

Детальніше...