Новини
Сири тверді, напівтверді, м’які. Якість та безпечність
11 грудня 2024 р. 11:51
Завдяки своїм смаковим та поживним якостям сир вже давно здобув репутацію одного з найулюбленіших продуктів святкового столу.
Детальніше...Як підприємцю правильно зареєструвати потужності для виробництва харчових продуктів
11 грудня 2024 р. 09:17
Як підприємцю правильно зареєструвати потужності для виробництва харчових продуктів
Детальніше...Вимоги до маркування продуктів харчування в Україні
11 грудня 2024 р. 08:21
Маркування є першорядним способом передачі інформації споживачеві. Як показує практика, яскрава етикетка з вказаними на упаковці символами „справжній”, „домашній”, „100%” більше привертають увагу споживача до покупки продуктів, однак не гарантують достовірність інформації.
Детальніше...