Новини

Розширення можливостей випробувальної лабораторії
18 лютого 2021 р. 13:29

ДП „ІВАНО-ФРАНКІВСЬК­СТАНДАРТ­МЕТРОЛОГІЯ" розширило можливості своєї випробувальної лабораторії.

Детальніше...
До уваги виробників харчових продуктів!!!
17 лютого 2021 р. 14:29

Зміни в Законодавстві щодо безпечності харчових продуктів!

Детальніше...
Попередження про вилучення ТУ з бази даних «Технічні умови України» 02.2021
10 лютого 2021 р. 14:27

Надаємо перелік технічних умов, які будуть вилучені з бази даних «Технічні умови України» через 2 місяці після опублікування інформації в бібліографічному покажчику

Детальніше...
Підготовка ресторанного бізнесу до перевірок ДПСС
29 січня 2021 р. 10:59

Участь у вебінарі на тему „Підготовка ресторанного бізнесу до перевірок ДПСС”

Детальніше...
23 Форум якості КООМЕТ
29 січня 2021 р. 08:02

Участь у 23 Форумі якості КООМЕТ та засіданні Технічного комітету ТК 3.1 „Технічний комітет Форуму якості”

Детальніше...
Засідання круглого столу
15 січня 2021 р. 10:25

Формування енергетичної свідомості українців: виклики сьогодення

Детальніше...
Поступлення НД у грудні 2020
05 січня 2021 р. 14:54

Перелік НД

Детальніше...
Чи точний прилад у землеупорядника?
05 січня 2021 р. 08:26

На Івано-Франківщині для потреб галузі геодезичних і кадастрових робіт всього західного регіону відкрито геодезичний полігон

Детальніше...
Участь в міжнародних звіреннях за темою COOMET.M.FF-S9 680/RU/16
28 грудня 2020 р. 12:10

ДП „ІВАНО-ФРАНКІВСЬК­СТАНДАРТ­МЕТРОЛОГІЯ" прийняв участь в міжнародних звіреннях за темою COOMET.M.FF-S9 680/RU/16 „Звірення національних еталонів в області витрати і об’єму газу в діапазоні від 20 до 6500 м3/год”

Детальніше...
Культура харчової безпеки
22 грудня 2020 р. 11:29

Харчовий продукт дорівнює безпечний – це базова вимога, яку враховують під час виробництва харчової продукції. Для її забезпечення виробники запроваджують постійно діючі процедури, засновані на принципах НАССР, що є обов'язковою вимогою згідно нашого законодавства, або системи управління на відповідність добровільним міжнародним стандартам ІSО 22000, FSSC 22000, IFS, BRC.

Детальніше...