• 19.11.2018 - Як попередити не прогнозовані загрози для харчового продукту

    Докладнiше »»
  • 16.11.2018 - Уряд затвердив критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від господарської діяльності

    Докладнiше »»
  • 29.10.2018 - Підписано Угоду про співробітництво з БЕЛГИМ

    Докладнiше »»
  • 24.10.2018 - Опублікована нова версія керівництва ISO/IEC з пакування

    Докладнiше »»
  • 16.10.2018 - Технічний регламент з екодизайну енергоспоживчих продуктів

    Докладнiше »»
  • 10.10.2018 - Урядом прийнято нову редакцію Технічного регламенту приладів, що працюють на газоподібному паливі

    Докладнiше »»
  • 21.09.2018 - До уваги підприємств житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та об’єктів

    Докладнiше »»
  • 20.09.2018 - В Україні прийнятий новий національний стандарт на борошно житнє

    Докладнiше »»
  • 19.09.2018 - прийнятий національний стандарт, що містить настанови щодо розроблення і поставлення на виробництво

    Докладнiше »»
  • 31.08.2018 - До уваги керівників медичних закладів!

    Докладнiше »»
    Сторінки: |< Попередня |  1  [ 2 ]  3  4  5  6  7  8  9  10 | Наступна >> >|
  •